velgen richten en herstellen

Zoals wij allemaal weten: een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat is er vervelender dan die eerste schade op uw mooie (nieuwe) velgen. Heeft u ervaring? Wij hebben in de meeste gevallen de oplossing! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw velg weer terugbrengen in de oude staat. Als u door een kuil of over een voorwerp bent gereden en er zit een deuk in uw velg waardoor u een trilling voelt tijdens het rijden of de velg dicht niet meer af zodat de band langzaam leegloopt of de velg is gescheurd dan bieden wij de mogelijkheid deze te richten of te lassen. Prijzen hiervoor zijn vanaf € 55,--. Het beste is als u langskomt met de auto/velg of u stuurt een foto van de velg via de mail of via Whats app. 

Spuiten of poedercoaten

Wij  lassen en richten niet alleen velgen maar kunnen deze ook spuiten of poedercoaten. U kent het wel, u parkeert net iets te dicht langs de stoeprand waardoor schade ontstaat op de velgrand.

Of het nu een gespoten of een gepolijste velg is, wij kunnen dit voor u herstellen. Ook hiervoor geldt dat wij u geen telefonische prijsopgave kunnen doen maar dat we uw velg willen zien.

Heeft u een oude set velgen waar u erg aan gehecht bent maar bladdert de lak er af of zijn ze erg beschadigd dan kunnen wij uw velgen poedercoaten. De velgen worden dan eerst ontdaan van alle oude lak in een zuurbad waarna ze gepoedercoat worden. Dit  is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten of uitgemoffeld wordt. De moraal van dit verhaal is dat deze coating veel harder is dan normale lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk verlengt wordt.