Bandenhotel

Wanneer het winter- of zomerseizoen begint, moet u een plekje vinden voor uw zomer- of winterbanden. Het bandenhotel van Hespo Autosport is de oplossing: bied uw banden een exclusief verblijf in ons Bandenhotel aan.

De seizoenen hebben een grote invloed op de omstandigheden op de weg en op uw rijstijl.

Wanneer het koud wordt, aan het einde van het jaar, is het raadzaam winterbanden te gebruiken, zodat de maximale veiligheid en controle over uw auto gegarandeerd blijven.

Het Bandenhotel van Hespo Autosport is speciaal ingericht voor de opslag van uw banden tussen de seizoenen. Uw banden worden opgeslagen bij optimale omgevingscondities en u verliest geen ruimte in uw garage of kelder. Ook hoeft u uw banden niet elke keer wanneer u ze wilt laten monteren, mee te nemen naar het servicecentrum.

Wielenwasmachine

Wij reinigen de wielen met de Teco LR-400. Een van de beste wielenwassers op de markt te vinden. Naast de uitstekende was capaciteit is de LR400 ook nog eens schitterend vormgegeven.
 
Granulaat
De LR400 werkt met een granulaat, in plaats van chemicaliën. Dit is duurzamer dan chemisch reinigen want het granulaat is namelijk her te gebruiken. Het (warme) water wordt samen met het granulaat onder druk tegen het wiel aan gespoten wat voor een zeer intensieve reiniging zorgt.
 
 
Beter dan borstels
Afgezet tegen een machine die gebruikt maakt van borstels heeft het granulaat een aantal voordelen:

  • Borstels kunnen de velgen bekrassen.
  • Borstels zullen op den duur vervangen moeten worden.
  • Borstels kunnen de binnenkant van de velg niet altijd goed bereiken.

Spuitmonden
De LR400 is voorzien van een gepatenteerd systeem voor de spuitmonden, waarbij de hoek van de spuitmonden zodanig is gekozen dat alle wielen, van klein tot groot een optimale reiniging krijgen.
 
Waarom wielen wassen?
Het wassen van wielen is niet alleen een goede service !
De wielen worden schoon opgeslagen en schoon weer onder de auto geplaatst.
Vuil krijgt geen kans om in te werken tijdens opslag periode.
Ook het balanceren wordt een stuk makkelijker bij schone wielen.
 
Verwarming:
De LR400  heeft een verwarmingssysteem voor het water.
Dit verwarmt het water tot 50 graden Celsius.
Met warm water wordt een nog beter resultaat bereikt.